Bea Casares

Sóc la Bea, educadora infantil amb una llarga experiència en l’àmbit educatiu en l’etapa de 0 a 3.

Una de les coses que més m’agrada de la meva professió és poder acompanyar als infants des d’una mirada empàtica i respectuosa, tenint cura de les seves emocions i del seu món interior.
Això m’ha fet tenir sempre l’inquietud d’aprendre i conèixer diferents pedagogies.

M’he format com a Assistent Montessori IMI de 0-3 anys, vaig poder posar-ho en pràctica en una escola Montessori a Logronyo, i la meva experiència va ser molt reveladora i vital. Sento que situar l’infant en el centre del seu procés de creixement i d’aprenentatge, promou la seva independència, l’autoestima i la
confiança en ell mateix.

Sempre estic en continua formació per seguir creixent, personal i professionalment, aprendre i aportar el meu granet de sorra.

Sóc una persona alegre, responsable, observadora i creativa. M’agrada la natura i envoltar-me de calma, la fotografia, il·lustrar, viatjar, l’art i les arts escèniques. La meva passió pel teatre i les arts escèniques i el meu desig de créixer i aprendre en aquests àmbit, m’ha portat a formar-me de forma contínua i
lligada a la meva tasca com a docent.

Vaig estudiar interpretació a l’escola El Timbal i posteriorment m’he format amb VIU teatre a Barcelona sobre la importància de les arts escèniques al servei de l’educació. Per a mi el teatre és una eina pedagógica molt potent que permet als nens i nenes explorar, experimentar i expressar de manera creativa.

Menú