Neus Cester

Soc la Neus, una noia plena d’energia, amor, il·lusió i infinits somriures!
Soc mestra d’educació infantil, amant de l’educació emocional, del desenvolupament personal, del pensament crític, de la gamificació, del joc lliure, dels contes infantils, de l’experimentació, de la creativitat i de tots aquells aspectes que beneficiïn a l’infant en el seu camí de l’evolució.
També, soc psicomotricista. Considero que és imprescindible posar en pràctica l’educació psicomotriu, ja que a partir de l’expressió corporal els nostres petits i les nostres petites exterioritzen aspectes rellevants que potser a partir de les paraules no s’atreveixen a dir, com per exemple les seves pors i els seus desitjos.
A més, soc monitora de ioga infantil. Actualment, el món va molt de pressa, hi ha molts estímuls i gran part de la societat pateix d’estrès. Així doncs, considero que li hem de donar l’espai que mereix a la salut mental i cuidar-nos mentalment i físicament des de ben petits per tal de créixer amb hàbits saludables. Confio en que el ioga i el “mindfulness” són elements claus per l’aprenentatge de l’autoregulació tant conductual com emocional.
He treballat a diferents espais del món educatiu, donant-me l’oportunitat de nodrir-me en diferents àmbits per omplir la meva motxilla d’aprenentatges. He treballat com a mestra d’infantil, educadora infantil, monitora d’extraescolars, vetlladora, animadora sociocultural, monitora de lleure, monitora de menjador d’escoles ordinàries i monitora i coordinadora de menjador d’una escola d’educació especial.
Per finalitzar, m’agradaria explicar-vos el perquè formo part de l’escola Natura. M’agraden molt les metodologies actives i innovadores, en concret, sempre he tingut molta curiositat i molta admiració per la pedagogia Montessori. El fet que l’infant pugui adquirir la seva autonomia a partir del moviment lliure amb la seva llibertat d’elecció és clau. Quan realitzem una acció amb ganes, il·lusió i voluntat pròpia, descobrint el món a través dels cinc sentits, podem fomentar el millor dels aprenentatges.

Menú