Olga Campillo

Olga és titulada en Técnica Superior en Educació Infantil i al llarg de la seva vida professional ha realitzat y finalitzat el Grau de mestre en Educació Infantil. La formació en Educació Viva l’ha acompanyat al llarg de dos anys, en el seu procés de creixement personal i professional. Amb ganes de seguir creixent interiorment i professionalment en pedagogies i filosofies amb una mirada amorosa i respectuosa cap a l’infant, Olga s’ha format en Guia Montessori.
Al llarg de 8 anys, ha acompanyat a infants de 0-3 anys en el seu procés de vida, en aquest camí ha anat coneixent i descobrint altres mirades cap a l’infant i altres maneres de poder fer les coses. La seva vida va canviar amb el naixement de la seva filla fa 6 anys. Les dues han caminat i segeixen caminant un llarg camí juntes, “ella és, desde que va néixer la meva mestre de vida, aquella que ha mogut i remogut mar, cel i terra la meva nena interior.
Per mí, l’escola Natura es un espai on es posible una educació per la pau, com diu Maria Montessori, l’educació indica el camí cap a un nou món per conquistar, el món espiritual de la pesona. Amb una mirada amorosa y respectuosa cap a l’infant, s’acompanyan els seus interessos y ritmes sense perdre mai la conexió amb el seu jo interior. Es un ambient on els infants són capaços de decidir y pendre decisions per ells sols, sense dependre de l’adult, gràcies a la seva própia automotivació i autodisciplina. Montessori no és un métode, sino una filosofia de vida on tots, tant l’escola com la familia, formem part d’ella. L’escola Natura es una espai privilegiat per la naturalesa que l’envolta, una educació que apropa a l’infant mitjantçant experiencies reals amb l’entorn natural que l’envolta, creant vincles efectius, allá d’on venim i qui som, sentir que formem part d’ella promovent una actitud positiva i de respecte, desenvolupant una mirada ecológica per salvar el futur de la humanitat.”

Menú