Sara Miliccia

Sara es considera una eterna nena, curiosa, somiadora, observadora, investigadora, amant de la natura i dels seus miracles. Una enamorada dels petits detalls i de qualsevol forma d’art que sigui capaç d’expressar l’inexpressable amb les paraules.

El seu gran somni des de que era petita era ser ballarina i encara que amb el pas del temps va entendre que allò no seria la seva professió no va deixar mai d’ interessar-se a tota mena d’art que estigués connectada amb la consciencia corporal.
Des de molt joveneta va començar a observar el seu entorn, la presència de barris desfavorits i les seves necessitats oblidades van fer que s’interessés pel voluntariat, ajudant a nens i nenes perduts i mares solteres. Allà és quan va tenir clara la seva missió: aportar el seu granet de sorra per millorar el món.

Filla de mare catalana i pare sicilià, va créixer a Palerm fins als 19 anys, que és quan va decidir venir a Barcelona, on es va sentir com a casa i és aquí que va a començar a fer els seus primers passos cap al món de l’educació. Va començar amb un Grau Superior d’Ed. Infantil, seguit per un Grau en pedagogia, gràcies a una beca va tenir l’oportunitat de fer unes pràctiques a Finlàndia, on va conèixer la pedagogia Montessori, que la va deixar totalment fascinada.

Un cop va tornar a Espanya, va sentir més fort que mai la set de nous coneixements i això la va portar a practicar durant un any un voluntariat en una escola bosc Montessori d’Alemanya. Tenia molt clar quin camí anava a agafar a partir d’ara.

Sara té molt clar que per a acompanyar a un nen en el seu procés de creixement integral, ésfonamental que l’adult trenqui amb tota mena d’expectatives, prejudicis i creences que portaincorporant durant tota la seva vida, i d’altra banda que sigui capaç d’educar des de la mirada del vincle, de l’honestedat, el respecte i l’oportunitat i sobretot fer-ho en, a través i en favor de la natura.

Menú